deelnemers/deelneemsters Landelijke- Streek en Brocante Markt 2018

zondag 1 april 2018

Annie Baten, Winterswijk. Beelden van keramiek en schilderijen
Sonja Been,Wamel. Geweven en gevilte sjaals, kettingen en tassen, schilderijen.
Ad Kerstens met werk van Thea Kerstens-Bentvelzen, Terborg. Schilderijen, keramische kunstwerken, kunstwerken van hout en overige kunstwerken.
Monique Berger, Twist (Dld). Grafiek, etsen op vilten tassen; etsen, tekeningen
Carla Beuving, Deventer. Leerbewerking (het maken van leren artikelen, waaronder diverse soorten tassen,etc.)
Hans ter Burg, Aalten. De Kookmuts.  natuurlijke bakmixen in cadeauverpakking.
Nathalie Cassee, Amersfoort. Blockprints, kashmir en gequilte jasjes.
Robert van Dijk, Enschede. Ambachtelijke pindakaas. Geen suikers en geen toevoegingen.
Dini Egggink, Ruurlo.  Ambachtelijk kralenwerk.
Stijn Eggink, Pure Smaak.  Ambachtelijke caramel
Hanny van Erren, Volmeijerij, Nijmegen. Creatief met textiel bv. sjaals, tassen en textiel kunst. Eigen ontwerp en zelf gemaakt.
Henneke Fernhout, Lochem. Handgemaakte cadeaus en ambachtelijk gemaakte Italiaanse schalen en kristal.
Jaqueline van Geest, Plasmolen.  Glaskunst
Gerard Gerritsen, Zieuwent. Aquarellen.
Jet Heusinkveld,  Aalten.  Bronzen sculpturen.
Jan van Hoeck,  Lieshout.  Art deco
Hans Houkes, Lent.  Keramische instrumenten
MAriëlle Janssen, Nordhorn. Sieraden en hangers, ambachtelijk gemaakt van diverse materialen.
Georgette Kam en Joke Plomp, Zwolle. Etsen, aquarel, acryl en kunstkaarten
Lucy Kiewiet, Harderwijk. Gefused glas in combinatie met verschillende materialen.
Caroline Laurense, Dwingeloo.  Sieraden en windgongen van vintage materialen.
Leandra Lammers, Doetinchem. Hanggemaakte tassen en portemonnees.
Lorraine Mac Leod, Baarle-Nassau. Keramiek
Wouter Loeffen, Westervoort. sieraden, gemaakt van bestek bv. ringen, hangers, broches
Sacco van Munster. Borne. Schilderijen.
Joke van Olm-Koenen, Hilversum. Olieverfschilderijen in fijnschildertechniek.
Natas Otten, Hip van Jip, Varsseveld. Unieke handgemaakte decoraties, veelal van hout. Een eigen collectie houten kaarten.
Frida Pelgrum, Vorden. Handgemaakte hoeden.
Nathalie Roelofsen, Harderwijk. Vilten hoeden, shawls, gevilte shawls, notitieboejes vilten kaft, hartjes vilt.
Martha Roo-Kist, Steenwijk. Schilderen op hout voor buiten.
Caroline Romer, Zenderen. Heerlijke tapenades, gezonde en bijzondere spreads, kleurrijke dips. Homemade Twentse Streekprodukten.
Joke Schuerink, Hengelo (Gld).  Facebook: Sjaal & Stola Design. Handgemaakte unieke omslagdoeken, sjaals en corsages van verschillende stoffen en fournituren.
Hilda Schipper, Dalfsen.  Vilten creaties en vachten.
Ellen van Veldhuisen, Nijkerk. Handgemaakte kleine objecten van glas en glassieraden.
Janita Verhaaf, Gaanderen. Theemutsen, broodmutesenm pannenmutsen en schorten uit eigen atelier.
Rob ter Voert, Oldenzaal. Olieverf schilderijen.
Mario van Waardenburg, Winterswijk. Achterhoekse ambachtelijk honing.

zondag 7 oktober 2018

Irene Arts, Oss   Textiele werkvormen: omslagdoeken, jasjes etc. van vervilte wol.
Sonja Been.  Atelier voor textiel en verfwerk.
Carla Beuving, Deventer. Leerbewerking ( het maken van leren artikelen, waaronder diverse soorten tassen etc.)
Irva Bonthuis, Vriezenveen. Glasfusion.
Gerda Droste, Denekamp. Ringen gemaakt van (oude) knopen.
Stijn Eggink, Pure Smaak.  Ambachtelijke karamel.
Marian Elfrink, Losser.  Aquarellen
Ferona Evers, Vriezenveen. Mozaïek
Jacqueline van Geest, PLasmolen. Glaskunst
Jonti Art Luuck en Frieda Gerritse, Laren. Schilderijen, houten vlinders, hangers van been en hangers van schilderslinnen.
Karin de Haas, Utrecht. Keramiek en gebruiksgoederen en sier
Gerrie Harbers, Winterswijk.  Ambachtelijk breien o.a. sokken
Marleen Heusinkveld, Aalten.  Schilderijen met acrylverf + gehaakte en genaaide artikelen voor baby’s en kinderen.
Janine Hiijnk-ter Avest, Winterswijk. Studio Janine manicure, gellak.
Jan van Hoeck, Lieshout.  Art deco en houtdraaien
Familie Knobben, Heeten. Antonia’s Mosterd. Ambachtelijke mosterd, mosterdsaus en mosterdsoep.
Kringloop Aktief, Winterswijk. Geemailleerde pannen, brocate kleedjes, vintage kleding.
Loes Kuipers, Winterswijk. Bakkerij Kuipers. Gevvel keukskens, diverse speculaas en dupkes.
Leandra Lammers, Doetinchem.  Handgemaakte unieke tassen en accessoires.
Caroline Laurense, Dwingeloo. sieraden en windgongen van gecycelde materialen.
Wouter Loeffen, Westervoort. sieraden gemaakt van bestek bv. ringen, hangers en broches.
Anda Looijmans, Nijmegen. Sieraden.
Lorraine Mac Leod, Baarle Nassau. Keramiek
Sacco van Munster, Borne.  Schilderijen.
Diete Nab, Goor. Ambachtelijke vervaardigde tassen, telefoon hoesjes, clutches, etui’s, portemonnee’s etc. van (gebruikt) leer koehuid en oud en (gebruikt) bont. Maakt ook tassen in opdracht.
Miranda Nieuwhuis, Denekamp. Tekeningen met potlood, pastel, pyrografie en papiercollages (schilderen met papier).
Marietje Noordkamp.  Textiele werkvormen.
Heidi Olde Scheper, Lochem. Olieverf- en acryl schilderijen.
Gert van de Pol, Elst. Tekeningen in grafische sfeer.
Gerrie van de Reep, Nijkerk. Hangers van natuursteen.
Mieke Rietveld, Baak. Bloemen van koud porcelein.
Nathalie Roelofsen, Harderwijk. Vilten hoeden, shawls, gevilte shawls, notitieboekjes vilten kaft, hartjes vilt.
Martha Roo-Kist, Steenwijk. Schilderijen op hout voor buiten.
Hilda Schipper, Dalfsen. Vilten creaties en vachten
Irene Spel, Nijverdal.  Schilderijen.
Wilma Treep, Winterswijk. Mandala’s
Janita Verhaaf, Gaanderen. Theemutsen, broodmutsen, pannenmutsen en schorten uit eigen atelier.
Mario van Waardenburg, Winterswijk. Achterhoekse ambachtelijke honing.