Kunstmarkt Winterswijk

Op ZATERDAG 30 JUNI 2018 EN ZONDAG 1 Juli 2018 zal bij Watermolen Berenschot in het Woold de 14e KUNSTMARKT Winterswijk gaan plaatsvinden van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Rond de 90 kramen zullen een plek krijgen rondom het eeuwenoude Rijksmonument. Op een býzondere plek bij een eeuwenoude nog in werking zijnde watermolen én in een býzondere omgeving én in het býzondere Nationaal Landschap Winterswijk.
Kramen met allerlei soorten betaalbare kunst van professionals – en professionele amateur kunstenaars
Zo kunt u kennis maken met veel verschillende stijlen, materialen en technieken. Daar waar mogelijk krijgt u een kijkje in de manier waarop men zich bezighoudt met verschillende kunstvormen zoals beeldhouwen, schilderen, houtdraaien, pasteltekenen, dichten en het maken van glasobjecten, keramiek en sieraden. Ook een edelsmid, een klanksmid, een hoedenmaker en een (natuur)fotograaf zult U aantreffen op deze bijzondere markt.
U kunt daar op uw gemak rondkijken, vergelijken, een praatje maken en contact leggen met kunstenaars voor atelierbezoek, overleg over aankopen of het geven van opdrachten. Kom kijken en laat u verrassen.