Land- & Kunstmarkt

     Zondag, 1 oktober 2017, 11.00 uur-17.00. uur

     Locatie: Berenschot’s Watermolen. Wooldseweg 74. 7108AB Winterswijk-Woold

Spontaan zien wat je al zoo lang zoekt… je vindt het misschien op de LANDELIJKE markt bij Berenschot’s Watermolen  in het Woold bij Winterswijk!
Diverse kunstwerken, bv. aquarel, olieverfdoek, pentekeningen, maar ook brocante van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout. Ook bijzondere streekproducten krijgen een plek op de markt. Kortom, er is van alles te zien, te kijken, te proeven en te beleven.

We willen dit evenement in het voorjaar en in het najaar gaan organiseren. Een combinatie van streekproducten, brocante en kunst zoals olieverfdoeken, pentekeningen, houtbewerking, etsen, aquarellen.

Het Molenplein en de omgeving van Berenschot’s Watermolen zijn een prima ambiance voor deze markt. Een mooie spiegel, een leuke hoed, bijzondere jams, een bijzonder vergezicht, ambachtelijke geitenkaas,een aquarel vol kleur, een handgemaakte leren tas, handgemaakte poncho’s naast bijzondere nostalgische artikelen ook vintage design, plattelandsantiek en merkwaardige hebbedingetjes. Voor elke liefhebber wat wils.

Gewoon lekker rond struinen en rond snuffelen.Daarnaast het gegeven van een prachtige restaurant met lekkere koffie en mooie  gerechten èn met een aantal ruime terrassen aan het water van de Slinge, maken het plaatje compleet. Gewoon een lekker middagje uit! En dat in een Franse ambiance die bij draagt aan een intieme sfeer.

Toegang en parkeren gratis. Het grote parkeerterrein te bereiken de Bekendelle, Wooldseweg / Klandermansweg, Winterswijk-Woold .

U bent van harte welkom.

Wilt U als standhouder hier ook bij zijn, dan kunt U zich aanmelden via het aanmelding formulier.