Informatie land-, streek- en kunstmarkt 1 april 2018 en 7 oktober 2018

Zondag, 1 april 2018, 11.00 uur-17.00 uur

Zondag, 7 oktober 2018, 11.00 uur-17.00 uur

Spontaan zien wat je al zo lang zoekt… je vindt het misschien op de LAND-, STREEK- en KUNSTmarkt bij Berenschot’s Watermolen  in het Woold bij Winterswijk!
Diverse kunstwerken, bv. aquarel, olieverfdoek, pentekeningen, maar ook brocante van lief, stoer en oud tót vintage, chic en stout. Ook bijzondere streekproducten, ambachtelijke honing, pannenkoekenmeel etc.  krijgen een plek op de markt. Kortom, er is van alles te zien, te kijken, te proeven en te beleven.

Dit evenement werd op zondag 2 april 2017 en op zondag 1 oktober 2017 ook door Stichting Berenschot’s Mölle georganiseerd. En met succes!  De stand met de pindakaas werd druk bezocht. Ook het ambachtelijk molenmeel, de theemutsen, de mandala’s, de hoeden, de edelsmid, jams, houtwerk voor buiten beschilderd met mooie mussen, aquarellen, textiele werkvormen, houtbewerking, een olieverfdoek, een landschap in acrylverf, etc. Wat was er veel te zien en te beleven. Het was een drukke gezellige dag met veel bezoekers in een zon overgoten omgeving.

Op zondag 1 april 2018 en op zondag 7 oktober 2018 wordt er opnieuw een zelfde markt georganiseerd met weer net wat andere landelijke en kunstzinnige items. Het blijft wel een combinatie van streekproducten, kunstuitingen, groene en brocante uitingen.

Het Molenplein en de omgeving van Berenschot’s Watermolen zijn een prima ambiance voor deze markt met voor elke liefhebber wat wils.

Gewoon lekker rond struinen en rond snuffelen.Daarnaast het gegeven van een prachtige restaurant met lekkere koffie en mooie  gerechten èn met een aantal ruime terrassen aan het water van de Slinge, maken het plaatje compleet. Gewoon een lekker middagje uit! En dat in een fijne ambiance die bij draagt aan een intieme sfeer.

Deelnemers – Kosten
Zondag 1 april 2018          Land- & Kunstmarkt €39,50 per kraam  Deelname aan deze markt is niet meer mogelijk!  De inschrijving is gestopt. Alle kramen zijn bezet.

Zondag 7 oktober 2018    Land- & Kunstmarkt €39,50 per kraam

Toegang en parkeren gratis. Het grote parkeerterrein te bereiken de Bekendelle. Vanuit de Rondweg Zuid  in Winterswijk het bruine bord volgen met de tekst TOP BERENSCHOT. De Wooldseweg naar Bocholt volgen tot 100 meter na Bakkerij Berenschot. Daarna rechtsaf het zandpad in (de Bekendelle) en over de brug weer rechtsaf naar TOP Berenschot.

U bent van harte welkom.